Sponsoring

Wil je Tennisvereniging Heusden financieel ondersteunen? Heel graag zelfs! Wij zijn ervan overtuigd dat voor veel bedrijven sponsoring bijdraagt aan een positief imago. Daarnaast investeer je in de lokale gemeenschap en de gezondheid hiervan. Wie wil dat nou niet? Er zijn meerdere mogelijkheden om de tennisvereniging te sponsoren.


MOGELIJKHEDEN

Er zijn meerdere mogelijkheden om onze tennisvereniging te sponsoren, deze hebben we hieronder opgesomd. Heb je interesse om TV Heusden te ondersteunen, dan horen we dit graag! Stuur hiervoor een mail naar Peter van der Donk of Mark Doedeijns. Zij nemen contact op om je verder te informeren over de mogelijkheden. 

OPTIES  INHOUD SPONSORPAKKET  KOSTEN PER JAAR
A

- Website vermelding

- 2 x social media post 

€ 75,-
B

- Optie A

- Sticker op buitenbord (40 x 20 cm)

€ 125,-
C

- Optie A

- Baanbord (reclamebord zelf aanleveren)

€ 250,-
D

- Optie A

- Winddoek baan (excl. eenmalige kosten voor aanschaf)

- Middag baanhuur (incl. koffie / thee en koek)

€ 400,- (jaarlijkse kosten bij een driejarig contract)
E

- Optie A + D

- Vernoeming baan (Ingang baan, app, website)

€ 1000,- (jaarlijkse kosten bij een driejarig contract)


BEDRIJVEN

Alle bedrijven die tennisvereniging Heusden sponsoren worden vermeld op onze website. Klik hier om onze sponsoren te bekijken.


BEDRIJFSUITJE?

Wil je als bedrijf niet structureel sponsoren? Dan zijn er ook andere mogelijkheden! Verbind bijvoorbeeld je bedrijfsnaam eenmalig aan een toernooi of activiteit.  Je kunt ook de tennisbaan afhuren voor bijvoorbeeld een sportief bedrijfsuitje met barbecue. We denken graag mee om een op-maat-gemaakt bedrijfsuitje te organiseren. We bespreken graag de mogelijkheden voor sponsoring. Stuur hiervoor een mail naar Peter van der Donk of Mark Doedeijns en zij nemen contact op.