IK BEN AL LID

Net als bij elke andere vereniging zijn, ook bij TV Heusden, de leden de spil binnen onze club. Daarom is het zeer belangrijk dat iedereen weet waar hij of zij moet zijn voor informatie en vragen over onder andere lidmaatschap, trainingen en de vrijwillige bardienst. Ben je nog geen lid van T.V. Heusden, dan verwijzen wij je graag eerst naar de pagina VOOR NIEUWE LEDEN. Hier vind je informatie over de verschillende abonnementsvormen en de kosten die daaraan gekoppeld zijn.


BARDIENST

Kom je gezellig wat drinken in de bar van T.V. Heusden? Dan word je geholpen door een lid van de club. Iedereen vanaf 18 jaar draait een aantal bardiensten per jaar. Overdag is de kantine gesloten, behalve op vrijdagmiddag, dan is de kantine geopend vanaf 16.00 uur. In het weekend is het clubhuis alleen geopend tijdens toernooien, competities en andere evenementen.

 

 

Voor het inplannen van jouw bardiensten krijg je een e-mail. Vervolgens plan je jouw diensten in via de ‘KNLTB-app’. Ben je na het inplannen van jouw bardienst toch verhinderd? Dan kun je proberen jouw bardienst te ruilen met een ander lid. Tijdens activiteiten regelt de kantinecommissie de bezetting voor de kantine. Leden die bardienst draaien krijgen korting op de contributie. Zij betalen maar 155 euro per jaar. Wil je geen bardienst draaien? Dan kun je deze aan het begin van het jaar afkopen, gelijktijdig met het betalen van de contributie. Je betaalt dan 255 euro contributie per jaar.

 

Gaat je bardienst onverwachts niet door, dan kan het zijn dat je deze op een later tijdstop moet inhalen. Kom je niet opdagen bij je geplande bardienst, dan rekenen we hiervoor een extra bijdrage van € 50,00. Voor alle belangrijke gedragsregels en de taakomschrijving van de bardienst ga je naar onze CLUBREGLEMENTEN. Aan nieuwe leden leggen we graag uit wat er van je verwacht wordt tijdens een bardienst.


VRIJWILLIGERS

Tennisvereniging Heusden is een club met een hecht verenigingsleven. Als (nieuw) lid ben je van harte welkom om mee te doen! De tennisclub heeft een aantal commissies. Deze commissies bestaan uit leden van de club die ervoor zorgen dat het terrein er prachtig bij ligt, er leuke activiteiten en tenniswedstrijden worden georganiseerd, de kantine wordt beheerd, sponsors worden binnen gehaald en de administratie op orde is. Zonder de hulp van al deze vrijwilligers kan de tennisclub niet bestaan. Vrijwilligers die zich inzetten voor de club hoeven één bardienst minder te draaien omdat zij zich inzetten op andere vlakken binnen de club.De commissies worden aangestuurd door het bestuur van T.V. Heusden. Aan het begin van elk nieuw seizoen organiseren we een jaarvergadering. Hier wordt het beleid voor het komende jaar besproken. Leden zijn van harte welkom om op deze avond vragen te stellen en mee te denken.


CLUB VAN 50

Wil je Tennisvereniging Heusden financieel ondersteunen? Dat kan! Als lid kun je meedoen met de ‘Club van 50’. Deze tennisleden betalen 50 euro per jaar extra naast de contributie. Van dit bedrag kunnen we kleinere materialen aanschaffen of onderhouden. Met de ‘Club van 50’ hebben we ervoor gezorgd dat er een defibrillator aanwezig is op de club, zijn er nieuwe bankjes aangeschaft voor op de tennisbanen, is het terras opnieuw gevoegd en hebben we bijgedragen aan het leggen van zonnepanelen op het clubgebouw. Wil jij ook bij de 'Club van 50' horen? Neem dan contact op met Peter van der Donk.


TRAINING

Alle tennislessen bij TV Heusden worden verzorgd door Tennisschool Tom Kreemers, zowel voor junioren en senioren, van beginner tot wedstrijdspeler. Begin je met tennissen? Dan vind je makkelijker een tennispartner via de tennisles. Door samen te trainen en vaker met elkaar te tennissen werk je aan je techniek en verbeter je jouw spelinzicht. Door ook met andere leden te tennissen leer je de club en zijn leden snel kennen. De tennisclub heeft een Whats-App groep met flink wat deelnemers. Hier kun je ook een oproep plaatsen voor een tennispartner.

 

Er wordt les gegeven in twee perioden. De zomercyclus loopt van april t/m september en de wintercyclus loopt van oktober t/m maart. Een van de belangrijkste onderdelen van tennis is de techniek, daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor de andere pijlers zoals: tactiek, conditie en mentaliteit. Altijd al fit willen worden maar geen zin om naar de sportschool te gaan?  Bij cardiotennis gaat het niet om techniek maar om de conditie en calorieën verbranden. Elke deelnemer krijgt  een hartslagmeter om zodat er op de ideale hartslag gesport wordt. De lessen worden gegeven van eind mei t/m begin juli. Wil je meer informatie over de lessen? Kijk dan op www.tstk.nl. Jouw trainer informeert je over de actuele trainingstijden.


LEDENADMINISTRATIE

Voor vragen met betrekking tot het lidmaatschap en het betalen van je contributie kun je contact opnemen met de ledenadministratie.

Anita Schaap | Hazepad 18 | 5156CW Oudheusden | T: +31 (0)6 21 44 15 58 | E: anitaschaap@outlook.com

NL36RABO0121782131 | RABONL2U