Activiteiten

TV Heusden is een levendige vereniging. Voor zowel jong en oud worden er heel het jaar door vele leuke activiteiten georganiseerd. Zowel de gezelligheids- als prestatietennisser komt dan ook niks te kort. Daarnaast zijn er regelmatig kennismakingsdagen voor potentiële nieuw leden in samenwerking met de gezamenlijke basisscholen in (Oud)Heusden, de BSO, Stichting de Schroef en Tennisschool Tom Kreemers. De laatste draagt ook zorg voor de trainingen waarvoor twee keer per jaar voor kan worden ingeschreven.

 

Naast het reguliere tennis, is het in de zomermaanden mogelijk je geluk te beproeven op het rulle zand. TV Heusden beschikt namelijk ook over een officieel beachcourt.

 

Overigens kunnen alle activiteiten niet in een goede banen geleid worden, zonder de vele vrijwilligers die zich elk jaar weer belangeloos inzetten. Ook aan hen wordt gedacht, met het organiseren van een vrijwilligersdag door het bestuur.

 

Voor gedetailleerde informatie met betrekking tot de vele activiteiten, verwijzen iedereen graag naar één van links boven aan de pagina. 

 

Hou voor de rest onze agendahomepage en facebookpagina goed in de gaten als je echt niks wil missen. 

    MARGRIETSRAAT 2A 
    5256 KV OUDHEUSDEN    

                    POSTBUS 110

                    5156 OUDHEUSDEN

    0416 - 661743
    (MA T/M VR VANAF 20:00)


    AED AANWEZIG