Bedrijven

Op deze pagina tref je alle bedrijven en organisaties aan die TV Heusden een warm hart toedragen.  Klik op de namen om direct naar de website van de betreffende sponsor te gaan .

Advanced Mechanical Engeneers

Technische  Expertise en capaciteit op flexibele basis met een persoonlijke aanpak.

Arno van den Dungen

Een familieonderneming gespecialiseerd in sloopwerken, grondwerken, asbestsanering, bodemsanering, recycling, grondbank en containerservice. Tevens hebben wij een houthandel / DHZ waar wij zowel nieuwe als gebruikte bouwmaterialen aanbieden.

Autobedrijf de Groot

Wij zijn uw adres voor o.a. Peugeot's, Citroën's en andere merken occasions. Bent u op zoek naar een nieuwe Peugeot, Citroën of een ander merk, een goede occasion, of heeft uw auto onderhoud of een reparatie nodig, dan bent u bij Autobedrijf de Groot aan het juiste adres.

Bouwbedrijf Dirk de Vrome
Bouwbedrijf Dirk de Vroome ontwerpt samen met u uw woning of verbouwing. Op onze website staan alleen maar voorbeelden:stuk voor stuk zijn deze maar een keer gebouwd en dus allen uniek.

Coop 

Coop is groot geworden door samen te werken. Samen maak je het verschil.

De Waterdrager

Voor al uw wijnen, bier en gedestilleerde dranken. Bent u op zoek naar iets unieks, dan is de Stadsslijterij Heusden een prima adres om eens rond te kijken.

Energieperspectief
Mocht u er nog aan twijfelen; de Nederlandse zon is zeer zeker geschikt om energie op te wekken. Indien u beschikt over een dak waar het grootste deel van de dag zonlicht op schijnt loont het om, zowel op een schuin als een plat dak, zonnepanelen te plaatsen.

Fysiotherapie Heusden - Veen
Bij fysiotherapie Heusden - Veen kunt u terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, bekkenfysiotherapie, fitness en verschillende oefengroepen. Onze enthousiaste therapeuten staan voor u klaar.

Merkx Vugts & Vlemmix notarissen
Merkx Vugts & Vlemmix Notarissen is een jong en dynamisch notaris- kantoor met één vertrouwde naam dat haar diensten aanbiedt vanuit 3 kantoren in Heusden, Sprang Capelle en Waalwijk. Maak uw keuze welke het beste bij u past.

Nieuwkerk Makelaardij

Wij zijn voornamelijk actief in de historische vestingstad Heusden en directe omgeving. Niet alleen zijn wij uitstekend op de hoogte van vraag en aanbod in Heusden, maar kennen uit eigen ervaring alle aspecten die het wonen in zo’n bijzondere omgeving met zich mee brengt.

RH-Tendencia (NietZomaarHout)

Bij NietZomaarHout kunt u terecht voor onder meer een exclusief assortiment Eiken tafels, eetkamerstoelen en maatwerk. Wij zorgen er samen met u voor dat u voortaan comfortabel kunt zitten aan een unieke tafel.

Van Beek
De specialist op het gebied van schroeftransporteurs. De kernactiviteiten van het bedrijf, opgericht in 1939, bestaan uit het verkopen, ontwerpen en fabriceren van schroeftransporteurs. Van Beek maakt elke schroeftransporteur op maat. Het bedrijf heeft ruim 35 medewerkers.

Van Mil Schilderwerken

Van Mil Schilderwerken staat garant voor vakwerk op het gebied van schilderwerkzaamheden voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie, beglazing en behangwerk. Heb jij een schilder nodig? Bel dan met Van Mil op 0416 66 2530.