Clubkampioenschappen en Tennisfestival

Beste jeugd(leden)

 

Aanstaande vrijdag is het weer zover, het jaarlijkse tennisfestival voor de jeugd. Dit festival wordt natuurlijk georganiseerd voor onze leden, maar ook niet leden zijn op deze dag van harte welkom. Het is een soort speciale open dag van onze vereniging. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 kunnen binnen lopen vanaf 16.00u en om uiterlijk 20.30u zal het festival eindigen.Ouders en ‘volwassen leden’ zijn natuurlijk ook van harte welkom. 

 

Wat is er zoal te doen? 

 

Er staat een springkussen, er is een mogelijkheid tot beachtennis, live music van zanger Roy, een gezonde sapjesbar, een barbecue, een gratis tennislessen door Tom Kreemers tennisschool, water -en tennisspellen en last but not een echte trainersbattle.

 

Ook is er een schminkkraam en krijgen de kinderen na afloop een ijsje.

Naast de activiteiten van het Tennisfestival vinden ook de finales van de clubkampioenschappen plaats. Erg leuk om te zien, terwijl je van je fruitcocktail geniet!

 

Bovendien: Als je aan alle spellen meegedaan hebt dan krijg je een verrassing van TV Heusden!

 

 

Speciaal lidmaatschap

 

Deelnemers aan het Tennisfestival komen in aanmerking voor een speciaal lidmaatschap tegen een ‘probeer’ prijs. De overhandiging van de papieren hier omtrent vindt plaats tijdens de activiteiten.

 

Inschrijven?

 

Inschrijven voor Tennisfestival Heusden is niet nodig. Het Festival is gratis. Voor de barbecue wordt een kleine bijdrage gevraagd. Kom op 7 juli om 16.00u dus gezellig langs en geniet van het festival. 

 

Met warme tennis groet

 

De jeugdcommissie