NL Doet

NL doet klus dag 12 maart 2016

 

Het is een nuttige en gezellige klus dag geweest. Ongeveer 12 leden hebben de handen flink uit de mouwen gestoken. De voegen en de windschermen zijn schoon gespoten, de buitenmuur van de kantine heeft een nieuw verfje gekregen. Er is nieuwe led verlichting aangelegd, speakers zijn opgehangen en er is flink gewerkt aan het terras, dit moet nog wel afgewerkt worden.

Tussen de middag waren er worstenbroodjes en broodjes, aangeboden door de Coop.   

Als onderdeel van NL doet klus dag heeft ook wethouder Hanne van Aart haar steentje bijgedragen, ze heeft verschillende klusjes gedaan, maar wat niet minder belangrijk is, ze heeft wat foto’s gemaakt van enkele zaken, die mogelijk opgelost kunnen worden door de Gemeente. Zij gaat dit aankaarten en ook kijken of we financieel geholpen kunnen worden door de Gemeente. Zij zal ook  bij het kadaster uitzoeken,  wie de eigenaar is van de verschillende stukjes grond. Dit is belangrijk in verband met wie het snoeiwerk moet verrichten.

Alle klussers hartelijk bedankt voor hun/haar bijdrage, namens alle (jeugd) leden. Op 11 juni is de volgende klus dag, we rekenen ook dan weer op een grote opkomst.

    MARGRIETSRAAT 2A 
    5256 KV OUDHEUSDEN    

                    POSTBUS 110

                    5256 ZJ OUDHEUSDEN

    0416 - 661743
    (MA T/M VR VANAF 20:00)


    AED AANWEZIG