Halloween

Beste (jeugd) leden,

Volgende week vrijdag organiseren wij weer in samenwerking met de Schakel en Stichting de Schroef een Halloween griezelparty. Vorig jaar hebben we dit ook gedaan, het was een leuk event waarbij ongeveer 55 kinderen op deze manier met tennis en onze vereniging kennis konden maken. 

Het griezelige en sportieve feest vindt op 2 plekken plaats, bij TV Heusden en Buurthuis de Schakel in Oudheusden. Om 17.00u komen de kinderen van groep 1 t/m 4 en om 18.30u komen de kinderen van groep 5 t/m 8 naar TV Heusden. Kinderen in de basisschoolleeftijd komen verkleed naar de tennisvereniging waar ze tennisles krijgen. Ook is er een echte Halloweendisco bij de Schakel waar de kinderen lekker kunnen griezelen, dansen en spelletjes kunnen doen! 

Programma
Omdat alle kinderen van de basisschool zijn uitgenodigd hebben we de groep in tweeën opgedeeld. De kinderen mogen verkleed gaan tennissen en gaan ook verkleed griezelen in de Halloween disco! Tijd groep A  (groep 1 t/m 4): 17.00 – 20.00u. Tijd groep B (groep 5 t/m 8): 18.30 – 21.30u. Tussendoor mogen alle kinderen op het griezeligste springkussen dat je ooit hebt gezien. Ook hebben we voor alle kinderen ranja en zijn er vuurkolven waar de kinderen marshmallows kunnen roosteren.

Niet nodig om in te schrijven
Het is niet nodig om je in te schrijven voor deze griezelige avond. Kom gezellig langs, iedereen is welkom, ouders ook! Het is ook prima om alleen te komen tennissen. Het belooft in ieder geval een spannende en sportieve avond te worden. 

Griezelfiguranten gevraagd
Om de tennisbanen extra griezelig te maken zijn wij nog op zoek naar Griezelfiguranten. Dit kan van alles zijn, loop even tussen de bossen achter de bomen en maak een raar geluid, verkleed je als spook of neem een kettingzaag mee.. laat je fantasie de vrije loop. Oudere jeugd is natuurlijk ook van harte welkom om mee te griezelen.. 

Geen tennisles voor jeugd
Er is geen officiële tennis les maar alle kinderen zijn uiteraard welkom om een balletje te komen slaan, de trainers zijn er ook en het is natuurlijk leuk om jullie tennis - en griezeltalent te tonen aan de andere kinderen. 

Neem vriendjes mee & vertel het rond
Help mee met de promotie van dit event, stuur de mail door, vertel het door, geef de flyer door. Het idee is dat we zo veel mogelijk kinderen weer kennis laten maken met tennis en onze gezellige vereniging.

Met Griezelige tennisgroet!

De jeugdcommissie