Trainingen

Alle tennislessen bij TV Heusden worden verzorgd door Tennisschool Tom Kreemers, zowel voor junioren en senioren, van beginner tot wedstrijdspeler.

Begin je met tennissen? Dan vind je makkelijker een tennispartner via de tennisles. Door samen te trainen en vaker met elkaar te tennissen werk je aan je techniek en verbeter je jouw spelinzicht. Door ook met andere leden te tennissen leer je de club en zijn leden snel kennen. De tennisclub heeft een Whats-App groep met flink wat deelnemers. Hier kun je ook een oproep plaatsen voor een tennispartner.

 

REGULIERE TENNISLESSEN

Er wordt les gegeven in twee perioden. De zomercyclus loopt van april t/m september en de wintercyclus loopt van oktober t/m maart. Een van de belangrijkste onderdelen van tennis is de techniek, daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor de andere pijlers zoals: tactiek, conditie en mentaliteit. 

 


CARDIOTENNIS

 Altijd al fit willen worden maar geen zin om naar de sportschool te gaan?  Bij cardiotennis gaat het niet om techniek maar om de conditie en calorieën verbranden. Elke deelnemer krijgt  een hartslagmeter om zodat er op de ideale hartslag gesport wordt. De lessen worden gegeven van eind mei t/m begin juli.

 

Wil je meer informatie over de lessen kijk dan op www.tstk.nl. Jouw trainer informeert je over de actuele trainingstijden.