Bespeelbaarheid Banen

Al meer dan 45 jaar kun je genieten van tennis in Oudheusden. Op vijf kunstgrasbanen die er prachtig bij liggen, kun je bijna het hele jaar tennissen. Vier van de vijf banen zijn recent vernieuwd waardoor je de komende jaren gegarandeerd bent van prachtige tenniswedstrijden.

 

Als lid kun je via de ‘KNLTB-app’ een baan reserveren. Voor een dubbelpartij (4) wordt de baan 60 minuten gereserveerd. Voor een enkelpartij (2) is dit 40 minuten. Je kunt niet meerdere keren per dag reserveren. Als het druk is kan het zijn dat een volgende groep de baan na jou heeft gereserveerd.

 

Om de banen niet te beschadigen mag er niet gespeeld worden als:

  • De temperatuur bij aanvang lager dan het vriespunt is.
  • Er sneeuw of ijs op de banen ligt (los van de temperatuur) of als het dooit.

 

 

Het bestuur communiceert dit ook via de Facebookpagina en via de algemene Whats-App groep. Meld je dus voor één van de kanalen aan. Soms sluit het bestuur de tennisbanen bij een legitieme reden zoals een jaarvergadering. Zodra de banen weer bespeelbaar zijn wordt dit ook gecommuniceerd. Twijfel je of je de baan kunt gebruiken? Kijk dan op buienradar voor het actuele weerbeeld of neem contact op met terreinopzichter Nico via 06 - 52340320.