Bardienst

De bar van TV Heusden wordt gerund door de leden zelf. Iedereen vanaf 21 jaar draait een aantal keer per jaar een bardienst. Ben je aan de beurt, dan krijg je enkele dagen van te voren een herinnering per e-mail.


Bardiensten die door onverwachte omstandigheden uitvallen ( weer of baancondities ), zullen indien nodig opnieuw worden ingepland.

Overdag is de kantine gesloten, behalve op vrijdag middag vanaf 16:00. Je kunt wel met de druppel in de kleedkamers komen. In het weekend is het clubhuis alleen geopend tijdens toernooien, competities en eventuele andere evenementen. Moet de bar extra worden bemand tijdens activiteiten, dan wordt dat door de kantinecommissies geregeld.

Voor alle belangrijke gedragsregels en de taakomschrijving van de bardienst ga je naar >>CLUBREGLEMENTEN. Daar vind je ook een uitgebreide uitleg over hoe je online jouw bardienst in plant.

 

Als je van te voren weet dat je verhinderd bent, dan kun je iemand inhuren van het inhuurteam. Je kunt natuurlijk ook ruilen en op een ander moment de bardienst draaien voor diegene die jouw bardienst overneemt. Kom je niet opdagen, dan wordt een boete van € 50,00 in rekening gebracht.


Inhuurteam:

 NAAM  TELEFOON  OPMERKING
 Bjorn Schumacher  06-10865293  MA, DI, DO
 Jesse Nederlof  06-24381212  MA, DI

Wil je helemaal geen bardienst draaien, dan is er de mogelijkheid deze aan het begin van het jaar gelijktijdig met de contributie af te kopen. De kosten zijn: € 80,00.