Senioren

HUSSELEN


Elke woensdagochtend om 9:00 uur is er de mogelijkheid om zonder tennispartner een bal te komen slaan op onze vereniging. Voor nieuwkomers is dit een ideale manier om onze vereniging beter te leren kennen. In de zomermaanden wordt er vaak ook op zondagochtend gehusseld. 

GEZELLIGHEIDSTOERNOOIEN


Elk jaar worden er minimaal 3 tot 4 gezelligheidstoernooien georganiseerd met elk haar eigen thema. Het doel is vooral leden en niet leden bij elkaar te brengen en er een gezellige middag of avond of van te maken. Je krijgt altijd tijdig bericht via de mail hoe je kunt inschrijven en welke kosten er aan verbonden zijn. 

CLUBKAMPIOENSCHAP

 

Elk jaar wordt begin september het clubkampioenschap gehouden op onze vereniging. Deze worden verspreid over 10 dagen. Inschrijven kan in maximaal 2 categorieën en is altijd gratis. Er wordt getracht om iedereen zoveel mogelijk in te delen op zijn eigen niveau, daarom werkt de organisatie met 3 speelsterkte categorieën. Gezelligheid staat voorop en daarom en wordt er ook niet gestreden om KNLTB punten. Het motto is dan ook; deelnemen is belangrijker dan winnen. 

OPEN TOERNOOIEN

 

De eerste week van maart en de tweede week van juli worden er op de club twee open toernooien gehouden waarbij ook spelers van andere verenigingen hun kunsten kunnen komen vertonen. Kijk voor de exacte data in onze agenda. Het inschrijven loopt via >>TOERNOOI.NL. Schrijf je op tijd in want vol is vol. 

Hou er rekening mee dat deze toernooien veelal 8 tot 9 dagen duren en er door de weeks 's avonds vaak geen ruimte is om recreatief te tennissen en er helaas ook niet getraind kan worden. 

KNLTB COMPETITIE

 

Ook bij TV Heusden is het mogelijk om als team deel te nemen aan de zomer, najaars -en wintercompetitie. De speelmomenten zijn vrijdagavond of zaterdagmiddag. De competitieleider brengt je elk seizoen tijdig op te hoogte van de mogelijkheden. Heb je geen team maar wil je toch meedoen, dan gaat de competitieleider voor jou opzoek, of wordt je op de reservelijst geplaatst.

Meer informatie met betrekking tot speeldagen en tijden vind je op website van de landelijke tennisbond >>KNLTB

KLUSDAGEN

Ongeveer 4 x per jaar wordt er door de commissie buiten een klusdag georganiseerd. Dit staat los van het reguliere onderhoud. Iedereen die wat tijd over heeft is dan in principe van harte welkom. Voor data, raadpleeg de >>AGENDA