Oranjetoernooi

Op vrijdag avond 20 juni organiseert de gezelligheidscommissie in samenwerking met de kantinecommissie het eerste oranjetoernooi van T.V. Heusden! Leden en introducees zijn vanaf 20.00u welkom op de club waar we om 20.30u zullen beginnen met de eerste wedstrijden.

 

Ik hoor je denken: Maar hoeft Nederland dan niet te spelen? Nee, daar hebben we al rekening mee gehouden! Wel willen we iedereen vragen om in het oranje te komen, al is het maar een klein oranje detail (maar hoe meer hoe beter natuurlijk)!

 

De kosten zijn 5 euro per persoon en inschrijven is betalen i.v.m. inkoop van de hapjes. Inschrijven kan via de lijst die in de kantine hangt of via e-mail naar birgit.klerkx@ziggo.nl

 

P.S. Mensen die ingeschreven hebben en niet komen of op het allerlaatste moment afzeggen zullen van de ledenadministratie een rekening toegestuurd krijgen.

 

We zien jullie allemaal graag de 20e!

 

Gezelligheidscommissie en kantinecommissie (aanspreekpunt: Birgit)