Wie komt de wedstrijdcommissie versterken

Beste clublid,

 

We naderen het einde van het jaar, dus tijd om even kort terug te kijken en natuurlijk kijken we ook vooruit naar 2014!

 

Dit jaar zijn er weer de nodige leuke en competitieve activiteiten georganiseerd, zowel voor junioren als senioren. Denk daarbij voor de senioren aan de zomercompetitie, Open toernooi in juli, dubbel toernooi in oktober, mosseltoernooi, …

 

Dit is natuurlijk allemaal niet mogelijk zonder de medewerking van de nodige clubleden die vrijwillig hieraan bijdragen, waaronder de leden van de wedstrijdcommissie.

 

Voor 2014 zijn we voor de wedstrijdcommissie op zoek naar een paar enthousiaste clubleden die het leuk en/of interessant vinden om een dergelijke activiteit mede te organiseren. Lijkt je dit wel wat of wil je eerst wat meer weten, neem dan contact op met iemand van de wedstrijdcommissie (direct of via wedstrijdcommissie@tvheusden.nl).

 

We horen graag van je !

 

Peter Helgers