De club van 50

Wat is de club van 50?

 

De leden van de club van 50 zijn individuele sponsors van de TV Heusden en betalen jaarlijks een extra bijdrage van € 50,-.

 

De club van 50 bestaat inmiddels 3 jaar en is oorspronkelijk een idee van ons tennislid Mary Laros dat door de huidige sponsorcommissie met enthousiasme is omarmd.

 

Lid worden van de club van 50 kan ook samen met iemand anders van de vereniging, bijvoorbeeld met een partner of een tennismaatje.

 

Pieter Schaap verzorgt als lid van de sponsorcommissie naast alle andere taken ook de juiste vermelding van de leden van de club van 50 op het sponsorbord in de kantine.

 

Met de extra vrijwillige bijdrage worden aankopen voor de TV Heusden gefinancierd die in het belang zijn van alle leden en die niet bekostigd kunnen worden door de vaste jaarlijkse inkomsten, zoals bijvoorbeeld: contributie, barwinst en overige sponsoring.

 

In 2011 is er met instemming van alle leden een defibrillator (AED) aangeschaft die is gefinancierd middels een bijdrage van € 1150,- van de club van 50 en een speciale donatie van € 600,-- van

sponsor P & O Interim.

 

In 2012 is na uitgebreid overleg met diverse leden van de TV Heusden besloten om te gaan sparen voor 10 nieuwe zitbankjes op de 5 tennisbanen. Het lobbyen hiervoor bij bestaande en nieuwe leden van de club van 50 wordt in de praktijk vooral door Anita Schaap gedaan die ook de administratie van de club van 50 verzorgt.

 

In 2012 zijn bijna alle leden van de club van 50 rechtstreeks benaderd en is er in totaal een bedrag van € 800,-- opgehaald. In 2013 is er tot nu toe € 250,-- binnengekomen.

 

Het staat nu vast dat in 2014 de daadwerkelijke aanschaf van de 10 nieuwe zitbankjes voor de 5 tennisbanen zal plaatsvinden. Het heeft de voorkeur van de sponsorcommissie om bankjes, gemaakt van gerecycled kunststof materiaal aan te schaffen.Deze bankjes zitten prettig, hebben een langere levensduur en vergen geen onderhoud. Er kan als alternatief ook gekozen worden voor houten bankjes die weliswaar goedkoper zijn maar meer onderhoud vergen en sneller verouderen.

Voor de 10 zitbankjes is ongeveer € 3000,-- nodig, dus we moeten nog even sparen. Graag willen wij van alle huidige leden van de club van 50 weten welk type zitbank (kunststof of hout) de voorkeur heeft.

 

En voor de overige leden van de TV Heusden hierbij nog het verzoek of zij aan willen geven of zij mee willen doen met de club van 50. Meld je aan bij Anita Schaap of informeer bij de leden van de sponsorcommissie.