Een perfect toernooi!

Het Open Toernooi zit er weer op. Het was wederom een zeer geslaagd evenement, met dit jaar eindelijk weer eens prachtig weer. De zon scheen de hele week volop, tot volle tevredenheid van de wedstrijdleiding, die mede door het grote aantal inschrijvingen wel wat hulp van boven kon gebruiken.

 

Voor de meeste spelers was het overigens wel weer even wennen, zeker het eerste weekend. Sommige werden dan ook een beetje door de hitte overmand, maar gelukkig waren er de parasols, waterkannen en natuurlijk de heerlijk koele Desperados achteraf.

 

Maar wat is een drankje zonder een hapje? Wederom stond de barcommissie paraat om daar voor zorg te dragen. Zo waren er de wraps, loempia's, slaatjes, spinaziehapjes en nog veel meer lekkers en dat de hele week door.

Ook hadden ze de kantine en het terras weer een gezellige metamorfose gegeven en was er de lekkere zomers muziek.

 

De banen zelf, ook niet onbelangrijk bij tennis, werden deze week nog eens extra goed verzorgd door Nico. Pieter droeg de zorg voor alle extra reclame-uitingen en Elly bekommerde zich o.a. om het sanitair. Deze dingen lijken allemaal zo vanzelfsprekend, maar iemand moet het toch maar weer doen.

 

Dan waren er nog de extra vrijwilligers achter de toog die op een voortreffelijke manier mede het gezicht zijn geweest van onze club tijdens de toernooiweek.

 

Ook op de baan heeft Heusden zich overigens van de voortreffelijke kant laten zien. In vijf onderdelen stonden één of meerdere spelers in de finale. Uiteindelijk werden er drie catagorieën gewonnen.

HE5 1e

 

HE6 2e

 

HD6 2e

 

GD6 1e

 

DD8 1e

Gerard van Mil

 

Riny van Berlo

 

Errol Illidge & Jesse Nederlof

 

Errol Illidge & Ellen Vlugt

 

Els Toethuis & Leonie van de Pas


Natuurlijk willen wij deze spelers nogmaals feliciteren met het behalen van het persoonlijk succes en is onze dank groot voor diegene het toernooi organisatorisch wederom in goede banen geleid hebben.

 

Hopelijk zien we iedereen terug tijdens het dubbeltoernooi in september en kunnen we ook dan weer op jullie steun rekenen.

 

De foto's van het toernooi kan je hier vinden