De competitie tot nu toe

Inmiddels is de competitie alweer halverwege en kunnen we een kleine tussenbalans opmaken, waarbij de conclusie kan worden getrokken dat de meeste senioren teams het prima doen. Bij de jeugd zijn de resultaten helaas wat wisselvalliger.

 

Senioren

 

Op zaterdag gaan Heren 1 en Gemengd 2 op dit moment aan de leiding in hun klasse. Gemengd 1 vecht tegen degradatie en Heren 1 35+ bevind zich netjes in de middenmoot.

 

Op vrijdag gaan de dames van het 2e team aan kop in hun klasse. Dames 1 en 3 staan in de middenmoot. De debutanten van Gemengd 1 hebben deze week voor de 2e maal 2 punten gepakt, waardoor zij de laatste plaats hebben verlaten.

 

Voor meer info klik hier

 

 

Jeugd

 

Gemengd 1 op zondag waren helaas tot deze week nog puntloos, maar gelukkig kwam daar deze week dan toch verandering in met de eerst overwinning.

 

Op woensdag doen de meisjes t/m 12 het uitstekend. Ze staan netjes op de 2e plaats en kunnen nog omhoog kijken. De jongens t/m 12 hebben het lastiger en bivakkeren nog steeds onderaan. Een paar extra overwinningen zou de ploeg goed doen.

 

In de rood / oranje competitie – voorheen driekwart – bezet team 2 op dit moment de 1e plaats, waar team 1 uitkomend in de zelfde poule laatste staat. Toch kunnen ook zij nog omhoog kijken, want de teams staan niet ver uit elkaar.

 

Voor meer info klik hier 


    MARGRIETSRAAT 2A 
    5256 KV OUDHEUSDEN    

                    POSTBUS 110

                    5256 ZJ OUDHEUSDEN

    0416 - 661743
    (MA T/M VR VANAF 20:00)


    AED AANWEZIG