Sylvia de Waal overleden

Helaas is na een kortstondig maar heftig ziekbed op 15 oktober j.l. Sylvia de Waal overleden op de leeftijd van 69 jaar.

 

We zullen haar herinneren als de vrouw die jarenlang in alle vroegte naar de tennisbaan ging om een balletje te gaan slaan, of zich bezig te houden met het groenonderhoud. Tuinieren was één van haar passies.

 

Ook was zij ook regelmatig aanwezig op de husselavonden. Daarnaast probeerde ze elk jaar deel te nemen aan de clubkampioenschappen en dan nog het liefst in twee onderdelen. Het hield haar vitaal en ze beleefde er enorm veel plezier aan.

 

Toen zij zelf ze al niet meer in staat was een bal te slaan, liet zij zich door haar man naar de tennisclub brengen om de andere leden in actie te zien. Zij was dan ook nog aanwezig bij onze clubkampioenschappen afgelopen september. Helaas was dit wel de laatst keer dat wij haar op het tennispark hebben mogen begroeten.

 

Als club wensen wij alle nabestaande natuurlijk heel veel sterkte toe in de komende tijd.

 

Sylvia zal worden gecremeerd op zaterdag 20 oktober om 10.45 in het crematorium in Vlijmen