Kom husselen op maandagavond en woensdagochtend

Elke maandagavond vanaf 20:00 en woensdagochtend vanaf 9:00, is iedereen van harte welkom, om zonder dat hij of zij met iemand heeft afgesproken te komen dubbelen. Het idee is dat iedereen van beginner tot gevorderde puur voor de gezelligheid een balletje met elkaar slaat.

 

Me wie je moet spelen, wordt bepaald via genummerde tennisballen, die corresponderen met nummers van de banen. In goed onderling overleg wordt daarna besloten wie met wie gaat.

 

Maandagavond start de eerst ronde start stipt om 20:00 en duurt drie kwartier. Om 20:45 is er opnieuw een loting en kunnen ook mensen die later zijn geariveerd aansluiten. Weer drie kwartier later om 21:30 is er de mogelijkheid om nog voor een derde keer mee te doen. Omdat het aantal deelnemers aan deze ronde meestal gering is, word er nu niet meer geloot en bepalen de aanwezig zelf met wie ze nog een keer willen spelen.

 

We zien jullie graag terug op één van beide dagen! Meedoen is gratis!