De nieuwe jeugdcommissie stelt zich voor

Beste (jeugd) leden,

 

Na een hele lange periode heeft de “oude” jeugdcommissie het stokje overgedragen aan het nieuwe team. Als eerste willen wij Jesse, Bjorn, Birgit en Leonie enorm bedanken voor de tomeloze inzet van de afgelopen jaren. Wat ons betreft ontvangen jullie een dikke pluim.

 

Een nieuwe jeugdcommissie betekend ook nieuwe ideeën, en hier zijn wij dan ook hard over aan het nadenken, alleen dit kunnen wij niet alleen. Hier hebben wij alle leden van #tvheusden voor nodig. Jong en oud, wel of geen lid en wel of geen ouder. Alle ideeën zijn welkom, het gaat namelijk om dat de jeugd plezier heeft en veel komt tennissen.

 

Heb je een idee, stuur dan een mail naar de  jeugdcommissie

 

De 1e activiteit staat gepland voor 31 maart, klik hier om je in te schrijven. 'MAAK KENNIS MET TENNIS'.

 

Op dit moment bestaat de jeugdcommissie uit drie leden, maar zijn opzoek naar ouder, opa’s en oma’s die ons willen helpen. Dit kan door actief deel te nemen in de commissie of je aan te bieden als hulp ouder bij een van de activiteiten die we gaan organiseren. Wil je weten wat dit inhoud stuur dan een e-mail en een van ons zal contact met je opnemen.

 

Wij hebben er veel zin en zullen binnenkort onze en jullie plannen communiceren. Onze missie is om alle jeugdleden zo veel mogelijk plezier te laten beleven aan dit mooie spelletje.

 

De nieuwe jeugdcommissie bestaat uit;

 

Henk van Rijswijk

Mabel Mangnus

Marjolein Huynen