Uitleg club van 50

Naar aanleiding van vragen op de ledenvergadering met betrekking tot deze vorm van sponsoring, volgt  hieronder een kleine uitleg.

 

De club van 50 bestaat uit leden die iets extra's voor de club willen doen, door jaarlijkse bijdrage van 50 euro te doneren. Het eerste succes, was de financiering van een AED (defibrilator), samen met P&O Interim.

 

Op dit moment zoeken wij nog een volgend spaardoel voor 2012. Het beste idee dat wij tot nu toe van de leden hebben ontvangen is de financiering van een mini court voor de allerjongste (5 t/m 10) Ieder lid die een beter idee heeft kan zich melden bij de sponsorcommissie (Pieter en Hans).

    MARGRIETSRAAT 2A 
    5256 KV OUDHEUSDEN    

                    POSTBUS 110

                    5256 ZJ OUDHEUSDEN

    0416 - 661743
    (MA T/M VR VANAF 20:00)


    AED AANWEZIG