Bardienst

De bar van TV Heusden wordt gerund door de leden zelf. Iedereen vanaf 21 jaar draait een aantal keer per jaar een bardienst. Je kunt de dagen zelf bepalen door jouw voorkeur op te geven via het Jiba afhangbord. Ben je aan de beurt, dan krijg je enkele dagen van te voren een herinnering per e-mail. 

Alle vrijwilligers zijn ingedeeld bij een captain, deze draagt in zijn/haar week zorg voor de kas en het goede verloop van de bardiensten. De captains worden aangestuurd door Elly Fitters (0416-665151).


Om direct de voorlopige planning te kunnen inzien, ga je naar de barplanning. Hier kan je ook zien waar je de kas op moet halen. Bardiensten die door onverwachte omstandigheden uitvallen ( weer of baancondities ) zullen indien nodig opnieuw worden ingepland.

Overdag is de kantine gesloten. Je kunt wel met de druppel in de kleedkamers komen. In het weekend is het clubhuis alleen geopend tijdens toernooien, competities en eventuele andere evenementen. Moet de bar extra worden bemand tijdens activiteiten, dan wordt dat door de commissie binnen geregeld.

Voor alle belangrijke gedragsregels en de taakomschrijving van de bardienst ga je naar clubreglementen Daar vind je ook een uitgebreide uitleg over hoe je online jou bardienst in plant.

 

Als je van te voren weet dat je verhinderd bent, dan kun je iemand inhuren van het inhuurteam. Je kunt natuurlijk ook ruilen en op een ander moment de bardienst draaien voor diegene die jouw bardienst overneemt. Kom je niet opdagen, dan wordt een boete van € 50,00 in rekening gebracht.


Inhuurteam:

 NAAM  TELEFOON  OPMERKING
 Bjorn Schumacher  06-10865293  MA, DI, DO
 Jesse Nederlof  06-24381212  MA, DI, DO

Wil je helemaal geen bardienst draaien, dan is er de mogelijkheid deze aan het begin van het jaar gelijktijdig met de contributie af te kopen. De kosten zijn: € 80,00.

    MARGRIETSRAAT 2A 
    5256 KV OUDHEUSDEN    

                    POSTBUS 110

                    5156 OUDHEUSDEN

    0416 - 661743
    (MA T/M VR VANAF 20:00)


    AED AANWEZIG